כללי

אלו הם סורקי הברקודים שנכנסים לרשימת המומלצים שלנו

בתעשייה ובכל תחומי המסחר יש צורך הכרחי בסורקי ברקודים לצורך סימון בתהליכי ייצור וניהול המחסן, כמו גם בתהליכי שיווק ומכירה. סורקי ברקודים מאפשרים קריאת מידע הכרחי לזיהוי המוצר, פגות תוקף, תאריך ייצור וכו'. פרטים אלו נסרקים על-מנת לדווח כניסה, יציאה, או מעבר של המוצר לתהליכים שונים, וכל המידע נסרק בקלות וביעילות כל עוד יש בידיכם סורק ברקודים איכותי.  

התפעול של סורקי ברקודים קל ומונע טעויות בייצור ושיווק מוצרים וגם נחסכת הקלדת נתונים ידית. כאן נציג באמצעות טבלה את סורקי הברקודים המומלצים ביותר, שישמשו ביעילות לאורך זמן ונקודות לשים לב אליהן לפני קניית סורק. 

טבלת השוואה בין סורקים 

חברה דגם מאפיינים יתרונות
Motorola DS3768 סורק ברקודים עם חברת גלוב תג אלחוטי וקשיח ביותר מבית ZEBRA MOTOROLA,  עמיד במיוחד לחום ולקור , עם מספר מנועי סריקה, מתאים לטווחי עבודה ארוכים ולסריקה חד ממדית ודו ממדית.  הסורק האלחוטי קל ונוח לשימוש, מתאים לסוגי עבודה רבים, עמיד לחום ולקור. 
Datalogic GBT4430 סורק ברקודים עם חברת גלוב תק דו ממדי אלחוטי, בעל סטנד חכם שמתיר שימוש גם באופן סטטי וגם באופן אלחוטי כאקדח, קורא ביעילות את אזור הקריאה ובעל טכנולוגיית ווידוא לקריאה מיטבית.  מאוד קל ונוח לשימוש וקורא באופן יעיל ביותר את אזור הקריאה. 
RFID RFD40 UHF בעל ידית אחיזה, 1300+ קריאות תג בשנייה, סוללה חזקה, ארגונומיה משופרת ומתחבר למחשבי זברה ניידים. מצמצם את זמן ספירת המלאי באופן משמעותי, בעל טכנולוגיית קריאת תג מהטובות בתעשייה ובעל סוללה מעולה שמאפשרת שימוש רציף לאורך זמן. 
Honeywell Voyager 1250G סורק ברקודים עם חברת גלוב תק בעל אופטיקת D1, חיבור USB, וסטנד חכם שבעזרתו אין צורך בלחיצה על ההדק.  חיבור הUSB מאפשר חיבור נוח למחשב, וההפעלה קלה מפני שלא צריך ללחוץ על הדק. 
Motorola DS3608 סורק מוקשח, רמת איטום IP67 , מגוון אופטיקות עם טכנולוגיית ,Bright light יכול לקרוא דרך שרינק וגם ברקודים פגומים ממרחקים, מסוגל לעבוד בטמפרטורות שונות.  בעל הטכנולוגיות הכי חדישות בשוק גם מבחינת אופטיקה וגם מבחינת איטום וקשיחות, חדיש ויעיל מאוד. 

 

טיפים לפני קניית סורק 

  • מומלץ להתאים את סוג הסורק לסוג העבודה, למשל אם מדובר בתנאי עבודה קשים יותר בטמפרטורות קיצוניות מומלץ סורק שמתאים לתנאי קיצון בטמפרטורה.
  • הסורק צריך להיות נוח לשימוש אז כדאי לבדוק איזה סוג סורק הכי נוח לצורך העבודה הנדרשת, והאם עדיף סורק ללא לחיצה על הדק. 
  • לוודא האם הסורק חד או דו-ממדי – חד-ממדי קורא באופן לינארי, דו-ממדי סורק יותר תווים בו זמנית ולא חייב לסרוק לינארית. 

לסיום, הרשימה הזו מספקת נקודת פתיחה טובה לחיפוש הסורק האופטימלי. אך, לפני הקנייה יש להתייחס גם לצרכים הספציפיים של הקונה ולמה שנוח לו, לכן מומלץ להשתמש בטיפים וברשימה יחדיו כדי לקנות את המוצר המתאים ביותר. 

אולי גם תאהב